Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Universitatea Britanica

Cursuri universitare din Marea Britanie in limba engleza ACUM in Romania

 

Despre noi

Intr-un top al Forumului Economic Mondial aparut in 2016 in ceea ce priveste calitatea sistemului de invatamant, Romania este depasita de aproape toata planeta aflandu-se pe locul 121 din 138. Si cu asta am cam spus totul.

 

De noua ani de zile noi, echipa din Cambridge Centre Romania, ne straduim in parteneriat cu colegii nostrii britanici sa dam o sansa tinerilor romani. O sansa la o viata mai buna printr-o educatie de excelenta, prestigiu si recunoastere internationala.

Pana anul acesta singura optiune pentru tinerii romani a fost sa plece sa invete in Marea Britanie. De ce UK si nu in America, de exemplu, sau in alte tari din Uniune? Pai foarte simplu. In Marea Britanie educatia este partial subventionata de catre stat. Astfel costul ei se ridica la in jur de treizei de mii de lire pentru trei ani de studiu. Asta doar taxele scolare, "experienta" costand aproape dublu dupa ce adaugam costurile de cazare, masa etc. In America insa, aceeasi educatie, cu aceeasi diploma, ajunge la o suta de mii de dolari doar taxele scolare. In alte tari din Uniune aceeasi educatie (pentru ca pe bune, in toata lumea civilizata BA sau BSc ai ca un minim) este suventionata total fiind chiar gratuita (sau aproape) pentru cetateni (adica si noi). Aici insa costurile de trai sunt greu de dus pentru ca nu-ti gasesti de munca (stiind doar romana si engleza). A ramas deci Anglia, dar nu pentru mult timp, ca tocmai au votat sa plece.

 

Chiar si asa exista destule piedici. Este greu sa pleci la 18 ani intr-o tara straina si sa fii complet pe cont propriu, sa muncesti sa si inveti in acelasi timp, fara nici un sprijin si suport din partea familiei. Chiar daca vrei sa pleci tot ai nevoie de un nivel avansat de limba engleza si de o nota de peste 8 la Bac. Astfel, din pacate o educatie de calitate ca sa-ti foloseasca in viata a ramas doar un vis pentru marea majoritate a studentilor romani.

Pana acum.

 

Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania.

♦ Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSc - Bachelor of Sciences (Hons).

♦ Predare si metodologie moderna.

♦ Acestea sunt cursuri ale universitatilor din Marea Britanica.

♦ Cursurile se tin exclusiv in limba Engleza.

♦ Durata programului este intre 3 si 6 ani.

♦ Pret accesibil.